Среща с г-н Арно Льоклер - Председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Soci?t? G?n?rale ЕкспресбанкНа 22 ноември 2017 г. от 11:15 ч. в зала 323 ще се проведе дискусионна среща със студенти от специалностите на катедра "Финанси" с г-н Арно Льоклер - Председател на Управителния съвет и главен изпълнителен директор на Société Générale Експресбанк.

Професионалният опит на г-н Арно Льоклер в Société Générale започва през 1996 г. във Франция. Той заема различни позиции, включително инспектор и супервайзър на банкирането на дребно. През 2005 г. Льоклер се мести в Хамбург, Германия, където е един от изпълнителните директори, отговарящ за продажбите, маркетинга и IT на Hanseatic Bank (75% собственост на Société Générale). През септември 2009 г. става главен изпълнителен директор на Rusfinance Bank и под негово ръководство банката се изкачва в топ 3 на автомобилно финансиране и топ 5 на потребителското финансиране в Русия.
Г-н Льоклер има магистърска степен по "Одит и корпоративни финанси" от едно от най-видните бизнес учебни заведения в света - университета HEC в Париж. Владее английски, немски и руски.


Върни се към новините